29 sept LSC 1890 J012-2 - Broekster Walden JO12-1G

Sneek

Broekster Walden JO12-1 weet 1ste zege binnen te slepen tegen LSC 1890 JO12-2

Op 1 van de laatste mooie zonnige herfst dagen werd er om 10:15 afgetrapt in Sneek tegen de jongens van LSC 1890 JO12-2. Broekster Walden JO12-1 begon goed aan de wedstrijd en al vanaf het begin werd er goed naar voren gevoetbald. Toch was het moeilijk om de eerste 10 minuten de goal te vinden, en daardoor bleven de Snekers er ook in geloven.

Maar na 10 minuten ging het los, de eerste goal begon op links waar Tjibbe Eelke de bal prima de diepte instuurde richting Martijn, deze wist vervolgens feilloos voor te geven in een menigte van spelers, maar door de drukte kwam de afvallende bal in de voeten van Johannes Dirk terecht welke 1 actie maakte en snoeihard uithaalde op de goal van LSC. De keeper welke pal de zon in zijn gezicht had zag de bal net over hem heen achter zich in de goal verdwijnen. Niet veel later was het Martijn zelf die de 0-2 aantekende door beheerst in een 1 tegen 1 situatie met de keeper de bal keurig langs de keeper heen te schuiven.. Na de time out werd de druk naar voren alleen maar opgevoerd, dit resulteerde in een corner. Tjibbe Eelke nam de corner en het was Thimo die goed meegekomen was vanuit de verdediging die de bal prachtig inkopte. De 4-0 kwam vanaf de voeten van Hester net voor rust.

Na de rust was het weer binnen enkele seconden raak, dit keer was het Sven die een schot op doel loste maar deze werd gekeerd door de keeper maar hij had hem niet klem vast, het was Jille die op de juiste positie stond en bal in kon tikken en zo gelijk de 0-5 op het scorebord zette. Nog geen minuut later werd er weer een corner genomen door Tjibbe Eelke, dit keer zag hij zijn kans schoon en dribbelde met de bal iets van de achterlijn naar binnen en schoot vanaf de zijkant rechtstreeks in het doel. Ook LSC gaf niet op en wist net voor tijd nog de 1-6 te maken, maar de eindstand werd bepaald op 1-7 door een beauty van een voorzet vanaf rechts van Hester welke precies op maat bij Tjibbe Eelke in de voeten kwam en deze moeiteloos in kon tikken.

A.s. zaterdag 6 oktober staat er weer een thuiswedstrijd op het programma om 09:00 uur tegen LAC Frisia JO12-2.

Fotoverslag van de wedstrijd LSC 1890 JO12-2 - Broekster Walden JO12-1