Broekster Walden JO11-2 - Marrum JO11-1

Broekster Walden JO11-2 moet nederlaag incasseren tegen Marrum JO11-1.

Damwâld. ( 03 nov 2018 )

Wat er aan de hand was weet niemand, maar binnen 2 minuten stond er al een 0-2 achterstand op het scorebord.
2 maal wist Marrum vanaf de aftrap zo richting doel te lopen en te scoren. Gelukkig werden de kids van Broekster Walden JO11-2 wakker geschud hierdoor en begonnen te voetballen.

De ploegen stonden samen in de middenmoot, Marrum had 4 gespeeld en 9 punten en Broekster walden had 6 punten uit 3 gespeelde wedstrijden. Dus van tevoren beloofde het al een mooie spannende pot te worden.
Nu er met wat meer druk naar voren werd gespeeld kwam Marrum iets vaker in de problemen en kansen werden er ook door Broekster Walden gecreëerd. De wedstrijd ging heen en weer en ze waren zeker aan elkaar gewaagd.
Na 10 minuten speeltijd werd er na weer goed doordrukken een bal in eigen doel gekopt door een speler van Marrum en dat smaakte naar meer.
Dus niet veel later wist Broekster Walden de stand weer recht te trekken door een prachtige voorzet van Lennert vanaf links welke samen door Brodie en Lyanne werd binnen getikt.
Er kwam zelfs een voorsprong toen Brodie ook nog de 3-2 wist te maken.
Maar Marrum wist net voor rust de stand weer gelijk te trekken en zo gingen ze met 3-3 de rust in.

Na de ranja begonnen beide ploegen weer felop aan de strijd, en strijd was het zeker.
Waar het bij Broekster Walden nog veelal schort aan de eindpass na een goeie actie wist Marrum in de vorm van de speler met nummer 7 een paar verwoestende schoten op het doel te lossen.
Gelukkig stond Jayden weer op scherp en behoede ze nog voor een tegendoelpunt, maar toen er na 10 minuten spelen een vrije trap werd toegekend aan Marrum op zo’n 20 meter voor de goal moest Jayden de goed genomen vrije trap die van richting werd veranderd weer uit het net vissen helaas, 3-4.
Daarna kreeg Marrum vleugels en lagen ook al vrij snel de 3-5 en de 3-6 in het net.
Na al een dik half uur te hebben gespeeld was het Jelmer die diepte in werd gestuurd, en omdat alle Marrumers te veel naar voren stonden kon Jelmer zo alleen op de doel afstormen en schuifde de bal keurig langs de keeper de goal in. Uiteindelijk was het Marrum die na bijna 35 minuten speeltijd de eindstand op 4-7 besliste.

De volgende wedstrijd op de planning staat voor zaterdag 17 november, dit is weer een thuiswedstrijd om 09:00 uur tegen Friese Boys JO11-2.
Friese Boys is de hekkensluiter en staat momenteel onderaan, dus tijd om dan weer de volle buit aan punten in Damwald te houden.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd Broekster Walden JO11-2 - Marrum JO11-1