St. Annaparochie JO12-1 – Broekster Walden JO12-1

St Annaparochie. ( 03 nov 2018 )

Vanmorgen moesten de spelers en de ouders vroeg uit de veren daar er een uitwedstrijd op het programma stond tegen St Annaparochie start 8.45.

De eerste fase van de wedstrijd waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar met over en weer wat kansen. Zo ging een schot van Hesther net naast.Ook ging een kopbal van Thimo naast na een voorzet van Tjibbe Eelke. In de 12e minuut scoorde St Annaparochie de 1-0. Daarna probeerden de Broekster Walden de gelijkmaker in het net te krijgen maar ging een schot van Sander net naast. St Annaparochie scoorde de 2-1 nadat Jarno eerst de bal nog wist te redden maar bij de 2e inbreng toch de bal uit het net moest halen.

In de 28 minuut kreeg Jille een mogelijkheid maar zijn schot ging naast de goal. Uit de tegenaanval scoorde St Annaparochie de 3-0.

Na de rust ging Broekster Walden er direct vol in en kregen direct een goal door een schot van Hesther.Daarna werd de bal op de lat geschoten door Sander en kreeg de Broekster Walden er weer vertrouwen in.Dit was helaas van korte duur St Anne maakt de 4-1. Hester maakt daarna de 4-2 en volgt de time out. Direct na de time out scoort St Anna de 5-2 en na een aanval van Broekster Walden maken ze ook de 6-2 waarna de wedstrijd is beslist. Sander schoot een vrije trap nog wel richting de kruising maar de keeper wist deze nog net te pakken.

Helaas vandaag geen punten voor JO12-1 en maar op naar volgende week voor de thuis wedstrijd tegen LSC 1890 JO12-1.