Clinic SC-Cambuur Leeuwarden

Woensdagmiddag, 15 november, organiseerde Cambuur de clinic voor G-voetbalspelers. Geweldig dat een profclub niet alleen kijkt naar hun eigen organisatie en doelstellingen maar ook hun maatschappelijke betrokkenheid toont. Klasse!

We vetrokken vanaf het parkeerterrein in Damwâld; hier hadden Ronald, Rick, Gooitzen, Anna en Sytscke samen met hun ouders hun verzameld.

Aangekomen in het stadion werden we welkom geheten door Karin Smit en een aantal medewerkers van Cambuur. We kregen een shirt aangemeten en werden in groepen verdeeld. De groep van Broekster-Wâlden werd als team ‘6’ ingedeeld.

Omstreeks twee uur vertrokken we naar het voetbalveld waar we onder leiding van twee Cambuurspelers uitleg kregen van elk spelevenement; ook werd verteld wat de bedoeling van elk onderdeel was.

Met name het penalty schieten was een groot succes. De keepers Bertrams en Cummins zullen zich de ploeg uit Broekster-Wâlden dan ook nog lang heugen!!

Om vier uur was het afgelopen en gingen we richting de kantine waar we nog wat drinken en een warm hapje kregen aangeboden.

Om half vijf reden we weer terug richting Damwâld, moe maar voldaan. O ja, we hebben allemaal ook nog handtekeningen en een mooi shirt gescoord.

We kunnen terug zien op een enerverende middag; we willen speciaal Cambuur bedanken voor hun gastvrijheid en de prachtige middag die ze ons bezorgd hebben.

Namens de ouders: fam. Hogenes, fam. Gulmans, fam. Bergsma, fam. Kloosterman, fam. van der Heide, fam. Broersma en fam. Postma