Gebruik kleding en materialen versie 2 april 2017

Inleiding
Over het gebruik van de kleding en materialen geldt het volgende: Onder kleding en materialen verstaan we:

Registratie gebruik kleding en materialen

Er wordt een goede registratie bijgehouden van uitgereikte kleding en materialen.

Aan het eind van het seizoen wordt geregistreerd welke materialen weer ingeleverd worden. Met een goede registratie proberen we verlies van materialen te beperken. Ieder team is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal. Broekster-Wâlden beschikt over een kledingreglement.

De moederverenigingen dienen ruimte beschikbaar te stellen aan het samenwerkingsverband om de trainingsmaterialen op te slaan. Streven is dat elk team haar eigen trainings- en wedstrijdballen krijgt. Elk team is verantwoordelijk voor zijn eigen trainings- en wedstrijdballen en kan dus worden aangesproken op het wegraken van de ballen.

Wedstrijdmateriaal

Elk team beschikt over een wedstrijdtas met daarin:

Leiders moeten toezien op een correct gebruik van de materialen. Na elk seizoen wordt het materiaal weer ingeleverd bij de commissie A&M.

Wedstrijdtenue

Elk team beschikt over een wedstrijdtas met daarin Broekster-Wâldenwedstrijdtenues. Het wedstrijdtenue bestaat uit een Broekster-Wâldenshirt en –broekje. Deze tenues dienen gedragen te worden tijdens wedstrijden. Logokousen dienen door de leden zelf aangeschaft te worden.

Presentatiepak

Elk lid komt in aanmerking om een presentatiepak in bruikleen te krijgen. Deze kan door het lid aangevraagd worden door middel van de bruikleenovereenkomst. Het presentatiepak blijft eigendom van Broekster-Wâlden.

Coachjas

Elke trainer/leider van Broekster-Wâlden komt in aanmerking om een coachjas in bruikleen te krijgen. Deze kan door de trainer/leider aangevraagd worden dmv de bruikleenovereenkomst coachjas. De coachjas blijft eigendom van Broekster-Wâlden en wordt aan het einde van het trainer-/leiderschap ingeleverd bij de commissie A&M.

Trainingsmateriaal

Elk team beschikt over trainingsmateriaal, welke opgeslagen kunnen worden in de daarvoor beschikbaar gestelde ruimtes bij de moederverenigingen. Trainers moeten toezien op een correct gebruik van de materialen. Na elk seizoen wordt het materiaal weer ingeleverd bij de commissie A&M.

Ballen

Elk team beschikt over trainings- en wedstrijdballen, welke opgeslagen kunnen worden in de daarvoor beschikbaar gestelde ruimtes bij de moederverenigingen. Na elk seizoen worden de ballen weer ingeleverd bij de commissie A&M.