Veel gestelde vragen over kleding

1) Mijn kleding past niet, wat moet ik doen?
Je kunt dit aan je leider kenbaar maken en hij zal contact opnemen met de commissie accommodatie en materiaalbeheer of je kunt zelf contact opnemen met de commissie accommodatie en materiaalbeheer.

2) Krijg ik restitutie van de kledingfonds bijdrage als ik tussentijds stop met voetballen?
Nee, je krijgt geen restitutie.

3) Mijn kleding is stuk, wat moet ik doen?
Je kunt dit aan je leider kenbaar maken en hij zal contact opnemen met de commissie accommodatie en materiaalbeheer.

4) Mijn kleding is zoek
Je informeert je teamgenoten + leider m.b.t. de kleding die je mist. Tevens plaats je een oproep op de Broekster-Wâlden site en neem je contact op met de commissie accommodatie en materiaalbeheer met de melding wat er kwijt is.

5) Ik ben mijn presentatiepak kwijt
Je informeert je teamgenoten + leider dat je een broek en/of jack kwijt bent. Tevens plaats je een oproep op de Broekster-Wâlden site (stuur email naar: a&m@broekster-walden.nl ) en informeer je de commissie accommodatie en materialen (stuur email naar: a&m@broekster-walden.nl ) Komt het niet boven water, dan dient dit vervangen te worden en wordt het bedrag in rekening gebracht.

6) Ik stop met voetballen bij Broekster-Wâlden, wat doe ik met mijn kleding?
Je levert je kleding in bij de commissie accommodatie en materiaalbeheer. Van te voren maak je dan een afspraak met deze commissie.

7) Ik heb wedstrijdkleding gevonden, wat moet ik hier mee doen?
Je informeert je teamgenoten + leider of zij misschien iets missen. Komt het kledingstuk niet terecht bij de eigenaar, leg het gevonden kledingstuk in de commissiekamer / bestuurskamer van Broekster Boys / De Wâlden t.a.v. de commissie accommodatie en materiaalbeheer. Betreft het een presentatiepak dan kunnen zij, aan de hand van de unieke code, de kleding bij het juiste team/de juiste persoon brengen.

8) Zitten er ook Broekster-Wâlden voetbalsokken in het kledingpakket?
Nee, Broekster-Wâlden voetbalsokken zitten niet in het kledingpakket. Bij het jeugdlid worden wordt éénmalig één paar voetbalsokken vertrekt. Alle hierop volgende paren voetbalsokken zijn voor eigen rekening. De voetbalsokken met logo zijn te koop in de kantine van de Broekster Boys / De Wâlden. Of neem contact op met commissie accommodatie en materialen.

9) Wat doe ik aan tijdens de training?
Tijdens trainingen mag geen wedstrijdkleding gedragen worden. Dit geldt ook voor de keepers. Voor Broekster-Wâlden trainingskleding zie de webshop Broeksterwalden.muta.nl

10) Krijg ik keepershandschoenen van de club?
Keep(st)ers >9 en > 11 jaar geldt dat er keepershandschoenen in de wedstijdtas zitten, welke aan het begin van de competitie is overhandigd aan de leider.
Informeer bij je leider. Zijn deze kapot of versleten, dan kun je contact opnemen met Geertje Kempenaar.
Keep(st)ers >13, >15, >17 en >19 geldt dat ze via de webshop van www.broeksterwalden.muta.nl 1x per seizoen keeperhandschoenen kunnen kopen op kosten van de club.
Bij de bestelling betaal je eerst zelf de handschoenen. Vervolgens lever je het aankoopbewijs, voorzien van je banknummer in, wanneer je je bestelling op haalt bij Geertje Kempenaar.
Het aankoopbedrag wordt dan zo snel mogelijk teruggestort op je banknummer.
Heb je in 1 seizoen een 2e paar handschoenen nodig, dan kun je deze gerust nogmaals via de webshop bestellen, maar krijg je niet nogmaals het aankoopbedrag terug.
Wil je andere handschoenen of heb je bij een andere winkel handschoenen gekocht, dan krijg je geen vergoeding hiervoor van de club en zijn ze dus voor eigen rekening.

11) Ik heb een andere vraag die hier niet bij staat, wat moet ik doen?
Je kunt het kledingreglement nog eens doorlezen en als je dan nog geen antwoord hebt gevonden, neem je contact op met de commissie accommodatie en materiaalbeheer en de leden hiervan zullen je zo snel mogelijk antwoord geven. Of mail je vraag naar a&m@broekster-walden.nl en je vraag wordt z.s.m. beantwoord.