Nieuwe voetbal.nl en wedstrijdzaken app

Je hebt er wellicht al een en ander over gehoord, er is een nieuwe Voetbal.nl app.
De app die door ruim 1 miljoen voetballiefhebbers wordt gebruikt, waaronder een hoop leden van onze vereniging.

In de nieuwe Voetbal.nl app kunnen naast wedstrijdprogramma’s, uitslagen en standen, ook allerlei leuke en nuttige clubnieuwtjes worden getoond.
Dit maakt het voor leden allemaal een stuk leuker en gemakkelijker.

Maar daarnaast gaan alle voetbalverenigingen vanaf de start van het nieuwe seizoen ook nog eens gebruik maken van de KNVB Wedstrijdzaken app.
Dit is dé app waarmee het wedstrijdformulier wordt vastgelegd en waarmee spelers zich moeten legitimeren met een digitale spelerspas.

De KNVB Wedstrijdzaken app kun je al in de stores downloaden. De Voetbal.nl app is per heden beschikbaar.

Inloggen doe je in beide apps met je e-mailadres. Dit is het e-mailadres wat de ledenadministrateur in de computer heeft staan.
Dat kan afwijken van het e-mailadres wat je leider en/of trainer heeft. Kan je niet inloggen, dan zullen wij jouw e-mailadres in de ledenadministratie moeten aanpassen.
Neem contact op met de ledenadministratie: ledenadministratie@broeksterboys.nl (voor BB leden) of bestuurvvdewalden@gmail.com (DW leden).

In de nieuwe voetbal.nl app dient ook een actuele pasfoto aanwezig te zijn U bent vanaf heden zelf verantwoordelijk om te zorgen dat er een goede foto online staat.
Indien dit niet zo is neem contact op met de ledenadministratie.
Indien de scheidsrechter de foto afkeurt, dan kunt u niet spelen (of u moet een geldig identiteitsbewijs bij zich hebben).
Zorg er dus voor dat er een duidelijke actuele foto aanwezig is.